Strelstvo

2020-02-13T17:29:43+00:00

SD JEZERO DOBROVNIK sporoča o uspešnem nastopu mladink na DRŽAVNEM PRVENSTVU MADŽARSKE

Sporočilo:

Naše mlade strelke so 8. 2. in 9. 2. 2020 nastopile na državnem prvenstvu Madžarske v Szazhalombatta pri Budimpešti, v ekipi ZTE Zalaegerszeg, kjer nastopata tudi naš kadet Kalman Balint  in član Peter Somogyi . Naše 3 so celo prve strelke, ki jim je uspelo to, da bodo letos streljale kar 2 različni državni prvenstvi. Tako v Sloveniji kot na Madžarskem.

Med mladinkami je Lara Bakan Urisk  osvojila 19. mesto. Ekipno so mladinke v izredno močni konkurenci osvojile odlično 7. mesto.

Lena Bakan Urisk in Lara Bakan Urisk sta tekmovali še skupaj z Balintom in Botondom v MIX konkurenci. Po osnovnem delu tekmovanja sta se obe dvojici uvrstili v veliki finale. Tam sta med zelo hudo konkurenco, kjer so sami reprezentanti, kateri sodijo med 10 najboljših evropskih mladink in mladincev, med aktualnim članskim svetovnim rekorderjem Peklerjem, Bajosevo….in še veliko evropskih znanih imen, na koncu dobro odrezali. Par Lena in Botond sta osvojila 6. mesto, Lara Bakan Urisk in Balint pa 8. mesto. Res izjemno.

Iskrene čestitke!

Dostopnost